Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Test Google Pixel Watch 3 Klocka Med Hoega Foervaentningar

Test: Google Pixel Watch 3 – Klocka med höga förväntningar

Introduktion

Google Pixel Watch 3 är den senaste smartklockan från Google, och den kommer med stora förväntningar. Klockan har en elegant design, kraftfull processor och ett brett utbud av funktioner. I det här testet kommer vi att titta närmare på Pixel Watch 3 och se om den lever upp till förväntningarna.

Design

Pixel Watch 3 har en rund urtavla med en diameter på 41 mm. Klockan är tillverkad av rostfritt stål och har en vikt på 41 gram. Den finns i fyra olika färger: svart, silver, guld och roséguld. Pixel Watch 3 har en 1,2-tums OLED-skärm med en upplösning på 320x320 pixlar. Skärmen är ljusstark och har bra färgåtergivning. Klockan har också en pekskärm och en knapp på sidan som används för att interagera med klockan.

Processor

Pixel Watch 3 drivs av en Exynos 9110-processor. Det här är samma processor som finns i Samsung Galaxy Watch 4. Processorn är snabb och kan hantera alla uppgifter utan problem. Klockan har också 1 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme. Detta är tillräckligt med utrymme för de flesta användare, men det finns ingen möjlighet att utöka lagringsutrymmet.

Funktioner

Pixel Watch 3 har ett brett utbud av funktioner, inklusive:

  • Spårar sömn, puls, blodtryck, syremättnad och aktivitet
  • Meddelanden, e-post och kalenderaviseringar
  • Musikstyrning, inkluderar möjlighet att lagra musik på klockan
  • Google Assistant
  • NFC för kontaktlösa betalningar
  • GPS
  • Vattentålig till 5 ATM

Batteritid

Pixel Watch 3 har ett 294 mAh-batteri. Det här är ett relativt litet batteri, och klockan har en batteritid på upp till 24 timmar. Detta är dock tillräckligt för de flesta användare, och klockan kan enkelt laddas varje natt.

Slutsats

Google Pixel Watch 3 är en utmärkt smartklocka. Den har en elegant design, kraftfull processor och ett brett utbud av funktioner. Klockan har också en bra batteritid och är vattentålig. Om du letar efter en smartklocka som gör allt så är Pixel Watch 3 ett utmärkt val.


Comments